سلام دوستان عزیز
بنا به روایات در شب نوزدهم حاجات و مقدرات یک سال ما نوشته میشن ، در شب بیست و یکم تایید میشن و در شب بیست و سوم امضا میشن .
و باز بنا به روایات احتمال اینکه شب قدر ، شب بیست و سوم باشه خیلی زیاده
چون همینجور که دوستان میدونن شب قدر یک شبه و در قرآن کریم سوره قدر شان این شب رو تعریف و تعیین کرده که برتر از هزار ماه است .
دوستان درک شب قدر خیلی مهمه ، میگن که شب قدر بیدار شویم نه بیدار بمانیم . این نکته خیلی مهمیه که باید تلنگر بخوریم و درس بگیریم از شب قدرمون .
دوستان شب قدر شب نزول قرآنه و این کتاب الهی مدام داره نازل میشه فقط نیاز به فرود گاهی داره که بشینه و این فرودگاه رو باز سوره قدر معرفی می کنه که دل و قلب ماست . فقط کافیه امشب یه لحظه توبه کنیم و دلمون بشکنه تا باند این فرودگاه آماده بشه که هم ملائکه و اعظم ملائک روح به این فرودگاه بشینه هم قرآن بهش نازل بشه در اینصورته که روزی یک سال رو بهمون میدن توی این شب عزیز و اگه این اتفاق برای دل ما بیفته اونوقته که شب قدر رو درک کردیم و از فضائلش بهره مند شدیم
خدا نکنه کسی این شب عزیز رو پشت سر بذاره و از فضائلش بی بهره بمونه . این میانبر های که خدا در اختیارمون گذاشته برای بخشش و مقدر کردن بهترین تقدیر ها رو از دست ندیم . ساده نگیریم و ساده از کنارش رد نشیم .
یه شبه وجود داره اینجا که با عرض شرمندگی از طولانی شدن پستم کوتاه عرضش می کنم و جوابشو میدم و قسمتی از جواب هم بالا عرض کردم ، سوال شده مگه خدا همون خدای همیشه نیست و خدا همیشه مهربان نیست پس این شب قدر چیه و . ؟
بالا عرض کردم جوابشو کامل ولی باز میگم شب قدر بخاطر نزول قرآن شب قدر شد حتی از من سوال شد آیا شهادت حضرت ربطی به شب قدر داره ؟ که راحت میشه جواب داد خیر ، همون موقع هم مردم شب زنده داری میکردن و شب قدر بود اما از قضا توی این شب حضرت علی مورد سو قصد قرار گرفت و در شب بیست یکم هم به شهادت رسید و شب بیست سوم شب سوم حضرت می باشد ، حالا از بحث خارج نشم این شب قدر رو متمایز کرد که خدا در قرآنش هم اسم شب قدر رو آورده و گفته برتر از هزار ماه است ، دوستان بعضی افراد بودن که یکسال تمام شب زنده داری کردند و همه این اعمال رو به صورت کامل انجام دادن که حداقل یک بار شب قدر رو درک کنند . دوستان امشب رو از دست ندین .
هر کسی امشب دلش شکست و یاد این حرفا افتاد از دعای خیرش این حقیر رو محروم نکنه . التماس دعا
برای ظهور قائم هم دعا کنید
ظهور نزدیکه انشاالله
دوستان من در پستام محتاط شدم و سعی بر اینه که دیگه کمتر پست بذارم و دقیق پست بذارم حتی مطالبی رو که قبلا خوندم میرم سر وقتشون برای اینه طول می کشه . تابستونتون رو هدر ندین حداقل بشینین راجب دینتون مطالعه کنید
منبع روایت اول کتاب الکافی جلد چهارم
منبع بقیه مطالب قرآن کریم سوره مبارکه قدر
درباره این سایت